Overslaan en naar de inhoud gaan

Heropening van onze restaurants

De overheid heeft de horeca de toestemming gegeven om met de nodige maatregelen de deuren te heropenen vanaf maandag 8 juni. Omdat de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers centraal staat, en omdat we aan elk van jullie een kwalitatief aanbod willen garanderen, openen we onze restaurants één voor één. 

 

Op woensdag 10 juni heropenen we 

Colmar Sint-Denijs-Westrem

 

Heropening vrijdag 19 juni 2020:

Colmar Kortrijk

Colmar Groot-Bijgaarden

Colmar Oostakker 

Colmar Wezenberg 

 

Nog even gesloten:

Colmar Aartselaar

 

We houden jullie op de hoogte van de heropening van onze andere restaurants via sociale media, onze nieuwsbrief én onze website.

Zorgeloos genieten bij Colmar na de lockdown. Dat is veilig, plezant, lekker én gezellig. Laat ons er samen een onvergetelijk warm weerzien van maken. 

Aangezien we een beperkt aantal plaatsen per tafel hebben, is reserveren sterk aangeraden. 

 

Reserveer nu

 

Jouw gezondheid, onze zorg

Het is vanzelfsprekend dat we alle afstand- en hygiënemaatregelen toepassen en opvolgen zodat we jou en je familie in de veiligste omgeving kunnen ontvangen. We reinigen en ontsmetten voortdurend. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van die gelukzalige momenten samen aan tafel.

Mesures Covid-19

 

Maatregelen

 

Takeaway Colmar

Ook thuis geniet je in het weekend van je favoriete Colmar-gerechten. Bestel eenvoudig en veilig jouw afhaalmaaltijden via onze website. Voorlopig is de takeaway beschikbaar bij Colmar Sint-Denijs-Westrem en Colmar Kortrijk. We doen ons uiterste best om de takeaway zo snel mogelijk in alle restaurants aan te bieden. 

 

Bestel nu takeaway bij Colmar Sint-Denijs-Westrem

bestel nu

Bestel nu bij Colmar Kortrijk

bestel nu

 

 

Afgelopen tijd hebben we gezorgd, gelachen, gezwaaid, gehuild, gewandeld, gekookt, afgeteld, maar vooral… gemist. We hopen daarom oprecht dat we je snel terugzien in één van onze restaurants.