Overslaan en naar de inhoud gaan

#BlijfLekkerThuis : lekkernijtjes voor Pasen 🐰

10/04/2020

Het paasweekend staat voor de deur en de weergoden zijn goed gezind. Het lijkt er dus op dat we een zonovergoten weekend tegemoet gaan! 🌞 Ook al is het dit jaar zonder de geliefde vrienden en familie dichtbij, met deze lekkere tips maak je een heus feest van Pasen met je gezin, je partner of zelfs alleen. Geniet en maak er een onvergetelijk weekend van! 

1. Bunny pancakes

Start de dag goed met dit leuke ontbijt. Bak kleine pannenkoeken en maak verschillende vormpjes: lange oortjes, kleine voetjes, ronde buikjes, ... Versier met chocolade, fruit, kokosschilfers, ... Haal je inspiratie van de foto hieronder. 

bunny pasen c pinterest
Pinterest

 

2. Banaan op de barbecue

Haal de barbecue van stal! Wij Belgen genieten graag gezellig samen van een goede barbecue. Ook voor het dessert mag je de bbq nog even laten branden. Verzamel enkele bananen, zilverpapier, roomboter en je gevonden paaseitjes. Snij de banaan over de lengte net niet helemaal door, doe er een beetje roomboter in, vul met de paaseitjes en wikkel de banaan in z'n geheel in het zilverpapier. Laat ongeveer 10 minuten op de barbecue liggen... Serveer eventueel met een bolletje ijs en ... 1...2...3... Geniet! 

 

banaan @ pinterest
Pinterest

 

3. E-peritief 

Een virtuele apero, een quarantini of digitale apero. Zoveel benamingen, slechts 1 doel: gezellig bijpraten via videocall met de mensen die je graag ziet. Op een feestdag is het net een tikkeltje plezanter om samen te genieten. Maak je beste cocktail of mocktail voor bij de paasbrunch en nodig je vrienden en familie uit via Google Hangouts, Zoom of Skype. 

 

Cocktail colmar

 

Het volledige team Colmar wenst je alvast een vrolijk Pasen. Geniet ten volle van de zon, van de lekkernijtjes én van elkaar, dichtbij of veraf. ❤