Overslaan en naar de inhoud gaan

Reserveer online en win een overnachting in Pairi Daiza

06/01/2022

Wil jij wakker worden met een ijsbeer, een tijger, een walrus of een pinguïn naast jouw bed?

Reserveer online en kom langs tussen 7 januari en 15 februari bij Colmar, kom gezellig eten en maak kans op een waardebon van € 500 voor een overnachting in Pairi Daiza*.
Houd je kassaticket zeker bij.

Pairi Daiza

 

Wedstrijdvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door COLMAR NV met maatschappelijke zetel gevestigd te Industriepark De Bruwaan 93, 9700 Oudenaarde, België.

Algemeen

De deelname aan deze wedstrijd is voorbehouden aan natuurlijke personen die in België of Frankrijk wonen. De medewerkers en personeelsleden zijn uitgesloten van de wedstrijd. Er is slechts 1 deelname per persoon mogelijk.

PRIJS

De wedstrijd is geldig van 15 januari 2022 t.e.m. 15 februari 2022. 

De hoofdprijs is een cadeaubon t.w.v. € 500 bij Pairi Daiza Resort. De cadeaubon is geldig tot 30/09/2022 en kan gebruikt worden bij elke overnachting. Afhankelijk van het type overnachting en het seizoen kan een surplus betaald moeten worden door de winnaar.

Hoe en wanneer kan je meedoen?

Voorwaarden om deel te nemen: de deelnemer aan de wedstrijd moet 18 jaar of ouder zijn, online reserveren via www.colmar.be/restaurants, en komen eten in een Colmar restaurant tussen 15 januari en 15 februari 2021. Elke persoon waarvoor gereserveerd werd, nuttigt minstens één hoofdgerecht. De deelnemer houdt het kassaticket bij na bezoek na deze wedstrijd, ter bewijs.

Aanwijzing van de winnaar en persoonsgegevens

De deelnemer die aan deze voorwaarden voldoet en indien nodig, zal worden aangewezen tot winnaar. Indien er dan nog een ex-aequo wordt vastgesteld, dan is de winnaar die deelnemer die het eerste het antwoord doorstuurde.

De winnaar wordt via het e-mailadres waarmee de reservatie wordt aangevraagd, gecontacteerd. 

Bij winst van de prijs, stem je ermee in om op de foto te gaan met één van onze collega’s bij de overhandiging van het cadeau. 

Indien de prijs niet wordt afgehaald voor 31 maart 2022, of indien er geen bewijs van online reservatie en kassaticket kan voorgelegd worden dan kan Colmar deze toewijzen aan een andere klant.

Colmar NV is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs wanneer de deelnemer onvoldoende, onvolledige of foute contactgegevens opgaf bij zijn/haar deelname.

Prijzen kunnen niet omgeruild worden in speciën.

Prijzen zijn niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

Rechten Colmar NV

Colmar NV behoudt zich het recht voor om de huidige wedstrijd of een deel ervan in te korten, uit te stellen, te wijzigen of uit te breiden of te annuleren indien de omstandigheden of het correcte verloop van de wedstrijd dit vereisen. Hiervoor kan Colmar NV niet aansprakelijk gesteld worden voor schade van welke oorsprong ook, door de deelnemers geleden naar aanleiding van deze wedstrijd of het gebruik van de prijs.