Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Categorie
Vaderdag 2022 09
may
Feest bij Colmar

Geef voor Vaderdag een familie-etentje cadeau

Geef dit jaar voor Vaderdag een gezellig familie-etentje cadeau. Want wie is zo sterk als een beer, zo moedig als een leeuw en zo wijs als een uil? Wie staat altijd voor jou klaar?

Ribbekesfestival 22
apr
Suggesties van de maand

Actie van mei: ribbekes à volonté

Laat de gekte maar beginnen; sloof je mouwen op en zet alvast je broeksknoop open, want in mei is het ribbekesfestival bij Colmar. Een maand lang geniet je bij ons van ribbetjes à volonté vanaf slechts € 18,95*, drankenbuffet inbegrepen.

Moederdagmenu Colmar 31
mar
Feest bij Colmar

Vier Moederdag bij Colmar!

Het weekend van 8 mei is het weer zover: Moederdag! De dag bij uitstek om jouw mama te bedanken voor al haar goede zorgen, haar luisterend oor en haar zachte knuffels. Nog niet zeker hoe jij jouw mama dit jaar in de bloemetjes wil zetten?

Kras en win 01
apr
Suggesties van de maand

Kras en win en van onze 50.000 prijzen

Win jij een Colmar cadeau cheque van € 1.000? Of ga je naar huis met een Tefal pannenkoekenplaat of een fles Filliers jenever? Of win je een dessertenbuffet, kidsmenu, cava, apero Colmar, koffie of thee? Dat weet je pas, na je kras!

Lentebuffet Colmar 31
mar
Suggesties van de maand

Proef de lente in ons nieuwe buffet!

Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Onze Spaanse tortilla’s,  zuiderse aperitiefdips, pittige inktvisringen ...?

Of chocoladetaart met een bolletje vanille-ijs? Of warme pannenkoeken met Callebautchocolade uit onze chocoladefontein?

Paasmenu Colmar 08
mar
Feest bij Colmar

Paasmenu 2022

Pasen vier je gezellig samen. En dat wil je niet achter het fornuis doorbrengen, toch? Dus reserveer alvast je tafeltje! O ja … hou zeker een plaatsje vrij voor de chocolade paaseitjes in het dessertenbuffet 😉.

Zuiders stoofpotje van kip 28
feb
Suggesties van de maand

Topper van de maand maart

Proef onze kruidige stoofschotel uit het Baskenland voor maar 15,95 €. Onze topper van de maand maart is bereid met langzaam gegaarde stukjes kip, olijfjes, paprika en werd op smaak gebracht met een kruidige tomatensaus, uienringen en tijm. Mmmhhheerlijk !

Desserts 31
jan
Suggesties van de maand

Dessertenbuffet à volonté voor maar € 5,95

Nóg meer winterpret voor onze Appti-spaarkaarthouders in februari: smul van een uitgebreid dessertenbuffet* à volonté voor maar € 5,95 in plaats van € 7,95. Ben jij het zoete type dat kiest voor een warme pannenkoek met een bolletje vanille-ijs en echte chocoladesaus?

Tartiflette 31
jan
Suggesties van de maand

Topper van februari: tartiflette

Deze winterse ovenschotel met fijn gesneden aardappelen, Reblochon-kaas, spek en witte wijn komt uit de Franse Alpen, waar ze weten wat lekker eten is. Onze tartiflette is in februari warm aanbevolen*, voor maar € 16,95, met drankenbuffet à volonté inbegrepen. Bon appétit !

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties.