Overslaan en naar de inhoud gaan

Win een zitzak met Colmar en Fuze Tea !

30/03/2023

Geniet in april van een heerlijke ijsthee met Fuze Tea bij Colmar, laat je Appti-klantenprofiel scannen en maak kans een zitzak* te winnen!

Er is 1 zitzak te winnen per restaurant!

Word jij de gelukzak?

*Aanbieding geldig bij aankoop van een hoofdgerecht en op vertoon van de Appti-klantenkaart met een gevalideerde account met e-mailadres. Alle klanten die hun kaart laten scannen komen in aanmerking voor de Fuze Tea wedstrijd. De winnaars worden in de loop van de maand mei gecontacteerd en kunnen de zitzak afhalen in het opgegeven restaurant. Wedstrijdvoorwaarden onder de foto.

ZitZak Fuze Tea

 

Algemene voorwaarden wedstrijd en praktische info: 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door COLMAR NV met maatschappelijke zetel gevestigd te Industriepark De Bruwaan 93, 9700 Oudenaarde. 

Wedstrijd enkel voorbehouden voor geregistreerde klanten. Onder een geregistreerde klant wordt verstaan: een klant die een profiel gecreëerd heeft op https://appti.be en zijn/haar e-mailadres heeft geverifieerd. 

Elke volwassene die een hoofdgerecht consumeert en zijn geregistreerde Appti-account, of zijn klantenkaart verbonden aan een geregistreerd Appti-account, laat scannen, neemt automatisch deel aan de wedstrijd en maakt kans om een zitzak van Fuze Tea te winnen.  

De winnaar wordt geloot door een digitale tool ontwikkeld voor het kiezen van een willekeurige winnaar voor een winactie. De winnaar wordt gecontacteerd in meivia het e-mailadres dat zichtbaar is in zijn Appti-klantenaccount. 

Bij winst van de prijs, stem je ermee in om op de foto te gaan met één van onze collega’s bij de overhandiging van de zitzak. De zitzak kan opgehaald worden in het Colmar-restaurant. 

Prijzen kunnen niet omgeruild worden in speciën. 

Indien de prijs niet wordt afgehaald voor 12 juni 2023, dan kan Colmar deze toewijzen aan een andere klant. 

  

Rechten Colmar NV 

Colmar NV behoudt zich het recht voor om de huidige wedstrijd of een deel ervan in te korten, uit te stellen, te wijzigen of uit te breiden of te annuleren indien de omstandigheden of het correcte verloop van de wedstrijd dit vereisen. Hiervoor kan Colmar NV niet aansprakelijk gesteld worden voor schade van welke oorsprong ook, door de deelnemers geleden naar aanleiding van deze wedstrijd of het gebruik van de prijs.