Overslaan en naar de inhoud gaan

Win een energiecheque van € 1.000

08/12/2022

Probeer jij je energiefactuur naar beneden te krijgen? Wij geven je daarbij een duwtje in de rug! Kom lekker eten tussen 15 december en 31 januari, laat je klantenkaart scannen en maak kans op een energiecheque* van € 1.000!

Tip: Controleer zeker of jouw klantenprofiel volledig geregistreerd staat via https://appti.be, want enkel geregistreerde klanten maken kans om een energiecheque te winnen.

Heb je nog geen klantenkaart? Maak snel je account aan via https://appti.be. Vervolledig zeker je registratie via e-mail, want enkel geregistreerde klanten maken kans op de energiecheque.

Energiecheque

 

Algemene voorwaarden wedstrijd en praktische info:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door COLMAR NV met maatschappelijke zetel gevestigd te Industriepark De Bruwaan 93, 9700 Oudenaarde.

Wedstrijd enkel voorbehouden voor geregistreerde klanten. Elke volwassene die een hoofdgerecht consumeert en zijn geregistreerde Appti-account, of zijn klantenkaart verbonden aan een geregistreerd Appti-account, laat scannen, neemt automatisch deel aan de wedstrijd en maakt kans om een cheque ter waarde van € 1.000 te winnen. Het bedrag van € 1.000 kan enkel gestort worden op een particuliere rekening in België. Dit bedrag kan de winnaar naar eigen wens besteden.

De winnaar wordt geloot door een digitale tool ontwikkeld voor het kiezen van een willekeurige winnaar voor een winactie. De winnaar wordt gecontacteerd in februari via het e-mail of telefoonnummer dat zichtbaar is in zijn Appti-klantenaccount.

Bij winst van de prijs, stem je ermee in om op de foto te gaan met één van onze collega’s bij de overhandiging van de cheque.

Prijzen kunnen niet omgeruild worden in speciën.

Indien de prijs niet wordt afgehaald voor 28 februari 2023, dan kan Colmar deze toewijzen aan een andere klant.

 

Rechten Colmar NV

Colmar NV behoudt zich het recht voor om de huidige wedstrijd of een deel ervan in te korten, uit te stellen, te wijzigen of uit te breiden of te annuleren indien de omstandigheden of het correcte verloop van de wedstrijd dit vereisen. Hiervoor kan Colmar NV niet aansprakelijk gesteld worden voor schade van welke oorsprong ook, door de deelnemers geleden naar aanleiding van deze wedstrijd of het gebruik van de prijs.