Overslaan en naar de inhoud gaan

Lekker uit eten bij een bezoek aan het Sportpaleis of Lotto Arena bij Colmar restaurant

Ben je op zoek naar de perfecte eetgelegenheid om je uitstap naar een geweldige show in het Sportpaleis of Lotto Arena compleet te maken? Zoek niet verder! Colmar restaurant in Wezenberg biedt de ideale combinatie van lekker eten, gemak en vlotte bereikbaarheid, zodat jouw uitstapje alleen maar leuker wordt. Bovendien krijg je 10% korting op vertoon van je dagticket.

Hier zijn vijf goede redenen om een uitstapje naar het Sportpaleis of de Lotto Arena te combineren met een restaurantbezoek bij Colmar.

Colmar restaurant Sportpaleis Lotto Arena

1. Slim genieten

Bij ons smul je lekker slim met heel het gezin, dranken inbegrepen. Met onze slimme buffetformules vul je je bord à volonté aan het voorgerechten- en/of dessertenbuffet, met onder andere onze chocoladefontein, dé favoriet van alle kinderen! Da’s lekker genieten met lekker veel keuze. Daarbovenop is ons drankenbuffet inbegrepen bij je hoofdgerecht. Wat extra pintjes, cola’s of watertjes… je hoeft er niets voor te betalen! Tof hé?

Restaurant Colmar Wezenberg spare-ribs grill

2. Vlot bereikbaar met de auto

Met de auto rij je in 10 minuten langs de autosnelweg E19 tussen de Lotto Arena / Sportpaleis en Colmar restaurant. Geniet van het gemak van snel en zorgeloos parkeren, zodat je kunt focussen op waar het echt om draait - lekker eten en een gezellige tijd.

3. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer

Colmar Wezenberg is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo hoef je je geen zorgen te maken over files. Tramlijn 2 en 6 rijden om de paar minuten naar en van het Sportpaleis / Lotto Arena. Stap af bij halte ‘Antwerpen deSingel’ en wandel erna in 9 minuten naar ons restaurant.

Dessertenbuffet chocoladefontein Colmar restaurant

4. Perfect voor groepen

Of je nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep, bij ons ben je van harte welkom. Want Colmar, da's elke dag een feest voor wie geniet van veel keuze! Grill, buffet, vis of veggie; snel bediend of lekker uitgebreid eten, bij ons is het mogelijk. Ben je met een grote groep, dan is het handig om even contact op te nemen voor groepsformules.

5. 10% korting op vertoon van je dagticket

Als kers op de taart bieden we een exclusieve 10% korting* op een 2- of 3-gangenmenu en/of het kidsmenu wanneer je je dagticket van het Sportpaleis of de Lotto Arena laat zien. Vermeld ‘Sportpaleis’ of ‘Lotto Arena’ bij je reservatie. Zo kun je niet alleen genieten van een fantastische show, maar ook van een voordelige en gezellige maaltijd!

Kortom, geniet van heerlijk eten in een gezellige sfeer, zonder gedoe over parkeren of vervoer. Reserveer nu en maak van je bezoek een onvergetelijke ervaring!

Adres en contactgegevens

Restaurant Colmar Wezenberg
Gerard Le Grellelaan 2
2018 Wezenberg Antwerpen

Telefoon: 03 237 96 07

Reserveer hier online

*Deze aanbieding is geldig op vertoon van een geldig dagticket van het Sportpaleis of de Lotto Arena. Niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Geldig in restaurant Colmar in Wezenberg en in Aartselaar.