Overslaan en naar de inhoud gaan

Colmar Cadeauzomer: meer zegels = meer cadeaus

15/06/2022

Doe je gordel maar om, zet je schrap en vlieg de Colmar Cadeauzomer tegemoet!
Op de reisplanning? Heel veel lekker eten en, natuurlijk, een heleboel heerlijke cadeaus. Hoe vaker je deze zomer bij Colmar komt eten, hoe meer zegels  je spaart en hoe meer fantastische cadeaus je in de wacht sleept, met als hoofdprijs een gezellige gezinsvakantie t.w.v. € 3.000!

Hoe neem je deel aan de Colmar Cadeauzomer? In juli, augustus en september krijg je per aankoopschijf van € 10 één zegel.
In de maand juli ontvangen Appti-leden bovendien nog één extra zegel per bezoek, zo ga je extra snel vooruit!
Zodra je 6, 12 of 18 zegels hebt verzameld, kan je je spaarkaart inruilen voor enkele lekkere cadeaus:

Heb je 6 zegels verzameld?
Ruil dan je spaarkaart in voor twee gratis koffie of thee naar keuze OF spaar verder voor grotere cadeaus.

Heb je 12 zegels verzameld?
Ruil dan je spaarkaart in voor een gratis dessertenbuffet à volonté OF spaar verder voor de ultieme prijs. 

Heb je 18 zegels verzameld?
Hoera! Jij krijgt één gratis Menu Colmar cadeau: bij je volgende restaurantbezoek smul je gratis van ons seizoensbuffet à volonté, ons dessertenbuffet à volonté én ons drankenbuffet à volonté.  Bovendien maak je  kans om met de gezellige gezinsvakantie t.w.v. € 3.000 aan de haal te gaan. Het enige wat je nu nog moet doen, is je informatie invullen op de spaarkaart en deze achterlaten in onze verzameldoos. Spannend!

Heb jij dus zin om deze zomer in de prijzen te vallen? Haast je dan naar je dichtstbijzijnde Colmar-restaurant en wie weet pak jij binnenkort wel jouw koffers in voor de gezinsvakantie van jouw dromen!

 

Colmar Cadeauzomer

Voorwaarden Colmar Cadeauzomer en praktische info:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door COLMAR NV met maatschappelijke zetel gevestigd te Industriepark De Bruwaan 93, 9700 Oudenaarde.


Algemeen

Deelname aan deze wedstrijd is voorbehouden aan natuurlijke personen die in België of Frankrijk wonen.
Bij 6, 12 of 18 verzamelde zegels ontvangt de deelnemer een cadeau, indien de spaarkaart wordt ingeruild. Er zijn meerdere deelnames per persoon mogelijk.

Vanaf 1/07/2022 tot en met 30/09/2022 krijgt iedereen één zegel per aankoopschijf van € 10. Van 01/07/2022 t.e.m. 31/07/2022 ontvangen geregistreerde houders van de Appti-spaarkaart bovendien nog één extra zegel per bezoek.

Aanbod per verzamelde 6, 12 of 18 zegels geldig voor één persoon bij een volgend bezoek en in combinatie met een hoofdgerecht, bij afgifte van de spaarkaart.

De spaarkaarten kunnen ingewisseld worden tot en met 30/09/2022.

Deelnemen aan de wedstrijd voor de hoofdprijs kan ten laatste op 30/09/2022. De bekendmaking van de winnaar van de hoofdprijs vindt plaats in oktober 2022.

Deelnemen aan de Colmar Cadeauzomer kan in alle Colmar restaurants.


Prijzen

1.     Bij 6 zegels kan de deelnemer zijn/haar spaarkaart inruilen voor 2 gratis koffie, espresso, deca koffie, cappuccino, koffie verkeerd, thee of verse muntthee bij Colmar restaurants OF hij/zij kan verder sparen.

2.     Bij 12 zegels kan de deelnemer zijn/haar spaarkaart inruilen voor 1 gratis dessertenbuffet à volonté bij Colmar Restaurants t.w.v. € 7,95 OF kan hij/zij verder sparen.

3.     Bij 18 zegels kan de deelnemer zijn/haar spaarkaart inruilen voor 1 gratis Menu Colmar (d.i. seizoensbuffet à volonté, dessertenbuffet à volonté en drankenbuffet à volonté) EN maakt hij/zij kans op de hoofdprijs, na het invullen én indienen van zijn/haar spaarkaart.

4.     De hoofdprijs is een gezinsvakantie t.w.v. € 3.000. De reischeque is geldig t.e.m. 15/10/2023.

Prijzen kunnen niet omgeruild worden in speciën.

Prijzen zijn niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

 
Aanwijzing van de winnaar van de hoofdprijs

De winnaar van de hoofdprijs wordt bepaald op basis van bovenstaande voorwaarden en op basis van de antwoorden die werden gegeven op de prijsvraag en op de schiftingsvraag. De marketingafdeling van Colmar brengt de winnaar van de hoofdprijs op de hoogte via de contactinformatie die hij/zij heeft achtergelaten op de afgegeven spaarkaart.

Bij winst van de hoofdprijs, stemt de winnaar ermee in om op de foto te gaan met één van onze collega’s bij de overhandiging van het cadeau.

Indien de prijs niet wordt afgehaald voor 30/102022 kan Colmar deze toewijzen aan een andere klant.

Colmar NV is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen bezorgen van een prijs indien de deelnemer onvoldoende, onvolledige of foutieve contactgegevens opgaf bij zijn/haar deelname.


Rechten Colmar NV

Colmar NV behoudt zich het recht voor om de huidige wedstrijd of een deel ervan in te korten, uit te stellen, te wijzigen, uit te breiden of te annuleren indien de omstandigheden of het correcte verloop van de wedstrijd dit vereisen. Colmar NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, van welke oorsprong ook, door de deelnemers geleden naar aanleiding van deze wedstrijd of het gebruik van de prijs.