
*Zolang de voorraad strekt.
Aan een klassieker hoef je niet te sleutelen. Een hapje van deze zachte runderwangen in Madeirasaus* voert je terug naar grootmoeders keuken. Het geheim van deze saus zit in de wijn, afkomstig van de druiven van het Portugese eiland Madeira. Ons chef bereidde deze saus liefdevol met uitjes, worteltjes en - uiteraard – champignons. Kom in januari genieten voor maar € 16,95, mét drankenbuffet à volonté inbegrepen.
*Zolang de voorraad strekt.
Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn functioneel en kunnen niet geweigerd worden.
Andere cookies dienen om het gebruik van deze website te analyseren, om uw klantervaring te optimaliseren en/of om u te voorzien van gepersonaliseerde informatie.
Bijkomend hebben we ook geïmplementeerde cookies voor de integratie van sociale media, video of van derde partijen.
Gelieve één van de onderstaande opties te selecteren om het gebruik van cookies aan te passen of alle te accepteren.
Meer informatieHieronder vindt u de verschillende cookietypes die in de website gebruikt worden.
Gelieve alle types die u niet wenst uit te zetten en sla uw voorkeuren op.